Onderhoud van websites

Onderhoud van websites

Een WordPress installatie vergt constant onderhoud. Het is belangrijk de website regelmatig te updaten om zo de performance te optimaliseren en veiligheidslekken te voorkomen. Het kan een tijdrovende taak zijn om de software up-to-date te houden, backups te maken, de zoekmachine optimalisatie én laadtijd in de gaten te houden. Ook kan er wel eens wat misgaan bij het (automatisch) updaten van plug-ins, daarom is het belangrijk dat dit op een gecontroleerde manier wordt uitgevoerd.

Maandelijks tarief voor regelmaat en zekerheid
Je kan kiezen voor het onderhoudsabonnement waarbij je deze taken, tegen een maandelijks tarief, aan mij uitbesteed. Hierbij kies je voor regelmaat en zekerheid. Mocht je website door wat voor reden dan ook ongewenst offline gaan dan heb ik die snel weer up-and-running.

Geen omkijken naar
Bij het “Full” abonnement zijn ook content aanpassingen inbegrepen, zoals het toevoegen of wijzigen van teksten of afbeeldingen. Let wel: bij uitgebreidere aanpassingen of toevoegingen die meer tijd en arbeid in beslag nemen zal een offerte worden opgemaakt.

Onderhoudspakketten

Getoonde prijzen zijn exclusief Btw. Het “Full” abonnement is handig als je maandelijks terugkerende updates hebt, zoals het plaatsen van één of twee blog posts. Let wel op dat er een maximale tijd/arbeidsduur is.

Natuurlijk zijn er ook op maat pakketten mogelijk, als je bijvoorbeeld de frequentie van updaten/backups lager of hoger wilt. Ook behoort een strippenkaart tot de mogelijkheden. Hier koop je vooraf een aantal uur in.

Ook als je niet eerder je website door mij hebt laten maken

kan je bij mij terecht voor onderhoud en support.

Ik wil je inschakelen voor website onderhoud en/of support

Neem via het formulier contact met mij op