Over Mij

Over Mij

Mijn naam is Marlou de Rijke en ik ben de freelance webdesigner achter Louder Webdesign. Al op mijn vijftiende maakte ik websites. Het was dan ook niet gek dat ik uiteindelijk Communicatie & Multimedia Design (CMD) ging studeren aan de Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam. Ik liep stage bij het Rotterdamse internetbedrijf 3PO en het Amsterdamse Fabchannel en studeerde af met een minor in Interaction Design. Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig webdesigner in Rotterdam.

Naast het bouwen van websites heb ik altijd een liefde voor muziek gehad die ik zo vaak mogelijk probeer terug te laten komen in mijn werk. Zo ben ik mede-oprichter van het Re:VERSION project en doe ik zo nu en dan productie klussen voor (muziek)festivals. Daarnaast heb ik een muziekblog genaamd Vrwrts en een bijbehorende Spotify Playlist die ik wekelijks update.

Trouwens, alle foto’s die je hier ziet zijn door mij gemaakt.
Louder spreek je uit als “loeder”. Zoals je aan het logo kan zien is het ontstaan door mijn voor- en achternaam aan elkaar te schrijven.

Geboren in 1984 // opgegroeid in Schiebroek, nu Coolhaven // muziekliefhebber // cat lady // 10 jaar horeca // loves the UK